21 Ekim 2008 Salı

Uluslararası Arkadaşlık Ödülü Aldım! :D

Friendship Around The World Award
Uluslararası Arkadaşlık Ödülü

Sevgili Nily'den aldığım bu ödülü ben de ChaotiC Bloglar adı altında topladığım ve bende alışkanlık yapan tüm blog arkadaşlarıma gönderiyorum. Çünkü bu ödül, alan kişinin başka kişilere devretmesiyle dünya çapında dolanan bir ödülmüş. Benim de bir kaç saat önce haberim oldu böyle bir şeyden... Amacı; dünya çapında tüm blog yazarlarını birbiriyle tanıştırıp kaynaştırmakmış. Başka bir özelliği ise, bu ödülü alan kişinin, kimden aldıysa onun gönderdiği kişi sayısından bir fazla kişiye devretmek zorunda olmasıymış. Valla ben Nily'nin sayısını aşamadım. Bu anlamda zincir bende biraz kırıldı ama siz arttırıp çoğaltın bakalım. Kolay gelsin... ;)

6 yorum:

Zeugma dedi ki...

Teşekkürler ChaotiC :))
Senden az önce bir arkadaştan daha gelmişti aynı ödül.
Detayları senden öğrendim ve gecenin bir yarısı verdiniz görevi yerine getirdim..
Arkadaşlıkların hep böyle sevgi ve saygıyla ve dünya çapında devam etmesi dileğiyle :=))

Adsız dedi ki...

Hahahaha :) Ya bu maillere gelen; "Şu duayı 15 kişiye gönder" yok efendim " Bu fotoyu 50 kişiye gönder" gibi bişi bu! Boş bence çok anlamsız!

"Uluslararası arkadaşlık ödülü!!!"

Allasen, sana saçma gelmedi mi bu?

semmy dedi ki...

Bloglarda bile yanlızım :(((

G.O dedi ki...

tebriik ederim efendim:)sevgiler

MyBiber dedi ki...

@zeugma; rica ederim efendim. Dileklerine aynen katılıyorum. Sevgiler...
@zehirliörümcek; evet haklı olabilirsin. Hatta aynı şeyi ilk başta ben de düşünmedim değil. Fakat iyi ya da kötü, anlamlı veya saçma, boş veya dolu, pahalı veya ucuz eğer birisi beni düşünerek herşeyden önce değer vererek bir hediye almışsa ve bu tamamen zararsız birşeyse ben bunu geri çevirmek yerine seve seve kabul ederim. Bu da bunun gibi birşey... Sen geri çevirebilirsin. Hiç alınmam, merak etme. ;)
@semmy; bu zamana kadar seni tanıyamadığım için üzgünüm. Bu ödül sana da gelsin o zaman. =) Lütfen kabul et, olur mu? ;)
@bahtlı juliyet; çoook teşekkür ederim efem. =) Eğer daha önce ulaşmadıysa seve seve size de devredebilirim bu ödülü. Listem de epey genişlemiş olur böylece. Sevgiler benden... ;)

G.O dedi ki...

tabi tabi kabul edebilirim:) benim için zevk ne hava atarım beh:)