16 Kasım 2008 Pazar

İçini Döktüm; Çantamın... :)

Sevgili Hatice sobelemiş... Hep kendi içimizi dökecek değiliz ya, biraz da çantalarımızın içini dökelim. Meraklılar toplanın bakalım şöyle. :)) 

Evet bu, günlük kullandığım çantam. Üç erkekle dışarıya çıkmak zorunda kalınca, büyük olmasından dolayı genelde bu çantamı tercih ediyorum. Arda'nın oyuncaklarından tutun da, Berkay'ın oyun kartlarına, Erol Bey'in cüzdan, çakmak, sigara üçlüsüne kadar hepsini ben taşıyorum; fakat onların tüm malzemelerini temizleyerek sadece kendi şahsi eşyalarımı kadraja aldım ben... ;)


Eşimle nişanlıyken, Mavi Jeans'ten hediye olarak alıp getirdiği ve senelerin eskitemediği siyah cüzdanım. Hemen yanında yine hediye olarak aldığım bozuk para cüzdanım. Bana da hep cüzdan hediye etmişler. Ne hikmetse... :p Önünde pembe ruj kabım, yanında cüzdan şeklindeki çanta içi aynam. Kırmızı not defterim ve kalemi...

Ön sıralara geldiğimizde en başta günlük kullandığım deodorantım, yanında yazdan kalma bir adet Off Sprey. Küçük sprey ise, Aloe Vera'nın Emergency Sprey'i... Bu acil durum spreyini yanımdan hiç ayırmıyorum. Antiseptik özelliğe sahip bu ilkyardım spreyi, kanamaların durdurulmasından tutun da traşa bağlı cilt tahrişlerine, burkulma ve çarpmalara, yanıklara, böcek sokmalarına, açık yaralara kadar birçok şeye iyi geliyor. Ben daha çok çocukların düşme ve çarpma ihtimallerine karşı çantamdan hiç çıkartmıyorum. Bu şekilde çanta boyu olması da sevindirici çünkü normalde 500 ml. Spreyin altında bir adet selpak mendil ve üstünde araç tutmalarına karşı bulantı hapım var.

Yan tarafa doğru geldiğimizde fırçalı, pembe rujum, meyveli dudak parlatıcım, bu aralar rüzgarlı havalarda sık sık kullandığım Nivea dudak koruyucum, teyzemin hediyesi pembe inekli anahtarlığım, sürekli çantamda taşıdığım fakat "ya çocuklara bir şey olur da duyamazsam" diye dışarıda hiç dinleyemediğim ipod'um bulunmakta... Genelde eşimle gece uykuya dalana kadar dinliyoruz. Çok severek kullandığım hatta aşık olduğum LG Chocolate cep telefonum ve kılıfı...
Hepisi bu kadarcıkkk... :))

7 yorum:

cesetizleri dedi ki...

ne derli toplu çantalar var :)
darısı başıma..

41 kitchen dedi ki...

Telefona, hello kitty e bittim:D Teşekkür ettim ablacım. Çanta da ayrıca güzelmişş;)

Adsız dedi ki...

Derli toplusun ayol kış geldi çok mu sinek var :)

Zeugma dedi ki...

Çantan çok şık öncelikle Chaotic:) Çok beğendim..
O deodorant çantanın içinde yan yatıp kapağı illa ki açılmıyor mu?Benim öyle oluyor :D
Bir de tarak göremedim ben :)
Sanırım sürekli rüzgarı olan bir şehirde yaşamadığın için saçların bozulmuyor..
Geri kalan her şey ince bir zevke ait,üç erkeğini ne kadar düşündüğünü çantası ile de ispatlayan hoş bir hanımın şık çantası oluyor tabii ki :=)

Adsız dedi ki...

biber gazı nerde be?? :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Çok düzenlisin sende. Deodorantlarımız aynıymış evet :))
Her an lazım oalcak şeyler mevcut süper yaa. Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

canta super-.....