14 Temmuz 2009 Salı

SEVişmek İçin SEVmek...

Yazmaya başlamadan önce asla kafamda bir şeyler düşünüp tasarlamıyorum. Oturuyorum, hissettiklerime dair ilk aklıma düşen kelimeleri tuşlara basmaya başlıyorum. Tıpkı an’ların üst üste yığılarak zamanı oluşturması ve bu geçen zamanın içinde ben yaşarken hayatın arka arkaya, hiç durmadan, poz vermemi bile beklemeden deklanşöre basarak bana ait olan kısmı hızlı hızlı çekmesi gibi… Kareler tamamlanıp tıpkı dedikleri gibi gözlerimin önünden bir film şeridi gibi hızla geçmeye başladıklarında sanırım en doyamadıklarım içinde çocuklarım olanlar olacak.

Bir an önce büyüsünler de biz de rahat edelim yerine hiç büyümemelerini istiyorum ben ama zamanı durdurmak ne mümkün... Keşke... O zaman ben de hep 33 (en seksi) yaşımda kalırdım. Hani 33 derken dudaklar öpüyormuş gibi bir hal alıyor ya o açıdan seksi diyorum yoksa kendimi seksi falan bulduğumdan değil. Aman! :D Yani tamamen sayısal. :)

Pazar günü köyümüzden çıkıp Edirne'ye, medeniyete gittik. Ayın on yedisinde İstanbul'da olacağım. Alıştırma turlarına çıkmak istedim. Bir hafta sonra da izne ayrılan eşim bize katılacak ve yazlık iznimiz İstanbul'da start alıp Bursa'da tamamlanacak. İstanbul'dan sonra Arda hiç binmediği ve çok merak ettiği için Eskişehir'e trenle geçeceğiz. Anneanne, dede, dayı, babaanne, halalar, amcalar, kuzenler derken biraz da deniz ve havuzlara kaçacağız elbette...

Edirne en çok çocuklara iyi geldi. Gezip tozmanın, yemenin içmenin dışında elimizde bir sürü yazlık kıyafet ve ayakkabı torbalarıyla evimize döndük. Rengarenk, cıvıl cıvıl t-shirtler, kapriler, şortlar ve sandaletler... Burger King'teki çocuk menülerinden hala uzay yolu kahramanları çıkıyor. Arda, bir yandan yiyen diğer yandan  seçtikleri kahramanlarla savaşçılık oynayan  çocukların aksine Maya ve Mr.Spock'u ağzıyla öpücük efekti yaratarak öpüştürmeyi tercih etti. SAVAŞMA SEVİŞ! Kahramanlardan birisini illa ki kız istemesinin sebebi de böylece anlaşılmış oldu. Zaten bir an önce öpüşebilmek için evlenmeyi isteyen bir çocuktan başka  ne beklenebilirdi ki...?


Öpüşmek, seks yapmak için evlenmek gerekmiyor oğlum. Artık böyle... Ama sevişmek ve evlenmek için önce sevmek gerekiyor. ;) Bence... ;)

ChaotiC

3 yorum:

... dedi ki...

katılıyorum:)

Sokak Kedisi dedi ki...

:)))

Çok hoş, çok eğlendim Arda'yı okurken :)

Erkek çocuklarda ya aşırı merak veya aşırı reddediş oluyor bu yaşlarda ama ilerisi hepsi için aynı oluyor :)))

Sevgiler,

Batuhan Doğu Alkaya dedi ki...

Büyümüş bu çocuk :)