22 Kasım 2008 Cumartesi

Bir Başka

Son günlerde çok hızlı yaşıyorum. Resmen gün yetmiyor. Alışık olmadığım bir tempo olduğu için yoruluyorum tabii ama yorulmak ilk defa iyi geliyor. Özellikle geceleri, sağa-sola dönüşler yapmadan, karanlıktaki objelere çok fazla takılmadan, bembeyaz tavanımı gözlerimle kahverengiye boyamadan ve bilemiyorum bu kötü olabilir ama dualarımı tamamlayamadan hooop uykunun o hoş boşluğuna yuvarlanıveriyorum. Çok seviyorum bu cümleyi... Uykunun hoş boşluğuna yuvarlanmak... Ben buldummm. Şımarık da mı olmuşum ne? :p

Genelde eşim şehir dışındayken dilime dolanan, "uykum yok, yatağım soğuk küvet" şarkısını da dilimin ucuyla atıverdim ağzımdan... E elimin tersiyle atacak halim yoktu değil mi? Ayy, yok yok bu ben değilim. Tamamen bünyeme ters durumlar yaşıyor ve yazıyorum.

Aslında bu yoğun temponun içinde internet bağlantımda da bazı sorunlar oluştu. Modemimde tek bir sorun gözükmediği halde hiçbir sayfayı görüntüleyemedim. Sonunda dns ayarlarından hallettiğimi düşünüyorum çünkü akabinde google ana sayfası bütün ihtişamıyla gözümün önüne seriliverdi.

Şu an dışarda acayip bir fırtınayla birlikte sağanak yağmur var. Ve ben, (bilenler çok iyi bilir) bu tarz havalarda dinlemek üzere oluşturduğum çalma listemde başı çeken parçalardan biri olan Zombie'yi dinliyorum. İkinci sırada One More Cup Of Coffee var. Üçüncü sırada şu... falan diye devam etmeyeceğim korkmayın. :p Kocam İstanbul'larda, Bahariye Caddesi'nde alışveriş turları atarken (en son görüştüğümüzde bana parfüm seçiyordu =D), İkbal'de sucuk ekmekleri götürürken ki kesinlikle Saray Muhallebicisi'ne de girecektir, böyle fırtınalı bir havada, evde Zombie dinlemek kesmiyor. Bu yüzden birazdan konyaklı kahveye geçiş yapacağım. :))

Sağanak yüzünden pencereden içeri giren yağmur suları banyoda ufak çaplı bir göl oluşturduğu için ve Berkay da bunu her zaman yaptığı gibi yangın çıkmış gibi bağırarak haber verip beni paniklettiği için yazıma ara vermek durumunda kalmıştım ve aklımda yazmak istediğim o kadar çok şey vardı ki, hepsi uçup gitti. :(

Bu arada çok sevilen ve aranılan bir kişi olduğumu fark ediyorum son zamanlarda. Bu beni acayip mutlu ediyor. Özellikle önemli kişilerle sohbet ederken bana ismimle hitap etmeleri sevindiriyor beni. Çünkü bu, beni önemsediklerini ve unutmadıklarını gösteriyor ki genellikle çoğu etraflarındaki bir kaç kişi dışında hiç kimsenin ismini bilmezler ve unutmamak için de çaba göstermezler. İnsanlığımı ve görüşlerimin alınması, fikirlerime değer verilerek uygulamaya konulması, adımın hatırlanması gibi insanlığımdan doğan sonuçları seviyorum.

Yakında size süper bir Fransızca şarkı tanıtacağım. Mest olacaksınız. :)

Görüşmek üzere...
Bir Baska Ask by Sezen Aksu on Grooveshark


Dibine Not: 100. gönderim oldu bu yazı. :D

7 yorum:

rebelon dedi ki...

uykunun hoş boşluğu çok güzel bi laf olmuş.yalnız yağmurlu havada dinlediğin listeyi merak ettim:)

41 kitchen dedi ki...

Ablacım sen unutulacak hatunmusun=) Zombie yi ben de böyle haşin havalarda dinlerim hep nedense...Ve tam olarak anlattığın gibi bugün Ankara'da. Ve ben evde keyifte, içelim güzelleşelim. Haha=)

MyBiber dedi ki...

@rebelon; bir ara yayımlarım o listeyi... :)
@Htc; :D Dışarda havanın soğuğuna ve herşeyin, herkesin ıslaklığına inat evdeki sıcaklık ve kurulukta müzik eşliğinde keyif yapmak da bir başka güzel ama değil mi? Şerefe... :p ;)

Unknown dedi ki...

istanbuldada bugün fırtına vardı ve yaklaşık 1-1.5 saat önce sağanak başladı, hız kesmek niyetinde de değil pek..
yeni türevler hoşuma gitti ablacıım..
hoşlandığın şeyleri yaparken elde edilen :P yorgunluk pek üzmüyor, mutlu ediyor aksine söylediğin gibi..

Zeugma dedi ki...

Sen ona şımarmak mı diyorsun Chaoticcim ?
Gayet şeker cümleler,yakışmış sana,gülen yüzüne :)
İstanbul'da eşinin yanında olmak istediğin sezinleniyor ;)
bir de yağmurlu,yağışlı karlı günleri senin yanında geçirmek var,müthiş zevkli kesinlikle..
Çok şık zevklerin var,mutluluktan ölür insan resmen ya :)

Adsız dedi ki...

Valla yağmurlu havalarda benim için kapanıyo ve hiç bişey yapasım gelmiyo moralim bozuluyo kendimi ya net e veriyorum ya da müthiş bi liste çıkarıp saatlerce şarkı dinliom kusura bakma uzun zamandır aranızda değildim geldim ve artık ayralacağımı düşünmüyorum

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Merhabalar, bende yorgunken uyuyamam bazen. İlginç bir huyum vardır. Burdada fena yağmur var. Evimde kahvemi yudumlayarak sizleri okumaktayım :) Sevgiler.