4 Aralık 2008 Perşembe

Paris'li Okuyucuma

 

Bugün Paris'ten teşrif eden ve "Birden Çıktı", "Sen Bana Gitmek İçin Gelmiştin" ve "Kısa, kısa, kısa..." yazılarımı okuyan, sayın, sevgili, romantik, -Paris'te yaşayıp da romantik olmayacak biri olsun sanmıyorum- ziyaretçi sayacımda Paris'in endamlı endamlı gözlerimin önünden akıp gitmesine neden olan okuyucum; teşekkür ederim.

 






Bir gün, ben de orada olacağım ve fonda Alizee'den "Moi, Lolita" şarkısıyla, sosyetenin ağzına sakız olmuş, ışıklar caddesi "Champs Elysees"de kocamla sarmaş dolaş gezeceğim. Alizee'den, "Moi, Lolita" ve Joe Dassin'den, "Champs Elysees" sizin için geliyor. Sevgiler, selamlar... :)


Moi Lolita by Alizée on Grooveshark
Aux Champs Elysées by Joe Dassin on Grooveshark

13 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

Esas oğlanın bi gün elinde paris biletleriyle geliceğine eminim ben eyfel anahtarlığımı isterim ona göre :)(Not:niye paristen başka bi hediye getirmezler acaba:)

MyBiber dedi ki...

:D Ben de eminim. Zaten bu yüzden o kadar kararlı yazdım. :) Bizde de Paris'ten gelme minyatür bir Eiffel Kulesi ve anahtarlığı mevcut. İlk elime geçtiklerinde koklamıştım hemen, acaba Paris Paris kokuyor mu diye... :))) Artık Paris kokusu nasıl oluyorsa. Neden bilmem fakat tahminim en ucuzu olduğu için hep bu hediyeler geliyor. :P :p Gittiğim zaman ben sana başka bir hediye seçeceğim, sözzz. :D

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

bence şu anda Paris'te olup bizi kekliyo bile olabilirsin, ya da bu yazıyı okurken Paris'te olacaksın...ben de bir adet Melissa Theuriau kartpostalı istiyorum (hani şu spiker kız vardı ya...:D:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Parise keşke gidebilsem bende. Bir bakarsın ilerde balayında giderim bellimi olur :))

Godsyndrome dedi ki...

Abla o zaman hediye seçmekle uğraştırmayayım seni,latisha casta'yı getirsen bana yeter:)

stickman dedi ki...

CHAOTIC, bence o anahtarlığı daha ucuz olması için Çin'de yaptırmışlardır :) eğer kokladığında bi koku geldiyse Çin kokusudur :p

Zeugma dedi ki...

Harikasın Chaoticciğim..
Bu parçalara bayıldım,bittim..
Alizee'nin ''Moi,Lolita''sı daha da mı güzel ne..?
İnsan sevdiğiyle sarmaş dolaş gezerken ve fonda bu parça çalarken o ışıklı sokak herhalde cennetten bile daha güzel olmalı.Aklıma başka tabir bir gelmedi :) Bulamadım çünkü..
İnsan erir biter yaa..
Fransızca zaten aşk ,şiir,müzük dili.Paris ve Eyfel..
Oy oy oy..Diyorum.. :))

Chaotic= Zevkler Kraliçesi..
Süpersin sen ''

Sevgiler ve selamlar bizden : )

Unknown dedi ki...

inşallah biletleri tez zamanda görürsün chaoticciim, pariste yaşayıp romantik olmayan. hmmm yoktur kesinlikle o şehirde yaşayıp romantik olmayan..
pisi: birisi hediyemi dedi :D
pisi2: bizi niye kimse paristen okumuyo ühüüü :P

41 kitchen dedi ki...

Paris'e de ancak senin gibi bir Türk hatunu yakışır ablacım=)

MyBiber dedi ki...

@Arka Sıra HANEDANI; :D Keşke Paris'te olaydım da şu avatarımdaki Audrey Hepburn bakışlarıyla yorumlarınızı okuyor olaydım. :D Ya istediğin kartpostalı olsun, kendisini isteyenler var. ;) :p Seninki kolay. :)

@Muhabbet Çiçeği; hiiiç belli olmaz. Olur mu olur. :D O zaman, bu yazıyı ve yorumları tekrar okuyacağız ama söz mü? ;)

@godsyndrome; ben sana Latisha Casta'nın Türk versiyonunu buldum ama hala gözün yükseklerde... Bak olmuyor ama, cık cık cık. :)))

@stickman; bayram öncesi hazırlıklarından dolayı yorgunluktan ölmüş ve kısacık bir mola vermişken güldürdün beni. Keyfim yerine geldi. Çin kokusu ha? :D :D

@Zeugma; haklısın. Moi, Lolita harika bir parça. Aynı zamanda, başrolünde Russell Crowe'un oynadığı, "İyi Bir Yıl" filmine de renk katmış bir şarkı... Fransız köylerinin muhteşem üzüm bağları arasında geçen bir aşk hikayesi izlemek istersen tavsiye ederim. Çoook romantik. Aşk, müzik, şarap, şiir ve romantizm. Sevgilerimle...

@serzeniş meraklısı; kuzucukla ikinize en güzel hediye, iyi bir Bordeaux şarabı olur sanırsam. İlk evlilik yıldönümünüze yetiştirebilir miyim bilemiyorum ama... :P :p

@Htc; teşekkür ederim. :D Valla yakışsam da yakışmasam da gidecem, kararlıyım. Zira gidene kadar mükemmel seviyeye çıkmış Fransızcam ve Audrey Hepburn bakışlarımla bu işi kıvırırım gibi geliyor. :D :p Öptüm canım. Sevgiler... Haa bu arada sana da şöööyle köşeli çeneli, gamzeli, kısık gözlerle sana bakan ve her türlü maçoluk kavramına fransız kalan bir Fransız sırtlayıp getirebilirim. :)))

41 kitchen dedi ki...

aman Allah'ım ne hoş bir öneriydi bu:Pp çok incesin ablacımmm, sana yük olmazsa tabi neden olmasın:Pp

Aylin Ünlü dedi ki...

Sen yazınca fikir hoşuma gitti,birden romantik ortamın doruk noktasında bulmak istedim kendimi:)

Adsız dedi ki...

BİZİM PARİS TEN HİÇ OKUYUCUMU OLMADI Kİ:D