24 Ağustos 2009 Pazartesi

Ben Geldim; Çok mu Özlettim? :P:p



Efendim bir tatili daha yedik bitirdik. Çok çabuk geçti; her güzel şey gibi... Eve dönüşler de güzel aslında. İnsanın, çeşitli yerlerin yabancı yatak ve yastıklarında uyuyabilmek için debelenmesinin ardından kendi yatağına ve yastığına kavuşması kadar mutluluk verici birşey olamaz. Eve dönüş yolunda en çok bunu düşünerek içim içime sığmıyor. Ilık bir duşun arkasından kendi yatağına ve yastığına gömülerek günlerce hatta aylarca uyumayı düşlemek...

Gidersem mutlaka yapacağım dediğim şeylerin çoğunu yaptım. Mesela İstanbul'da Caddebostan'da çimenlere yayıldım. Vapura binmeyi özlemiştim; sırf binmiş olmak için Kadıköy'den Karaköy'e sonra hemen ilk vapura atlayıp yine Kadıköy'e geçtim. Arda ilk kez vapura bindi. Bembeyaz köpük köpük dalgalar, yüzüne sıçrayan sular, yüzen oteller onu çok heyecanlandırdı. Yüzünde hep kocaman bir gülümseme vardı. En önemlisi facebook sayesinde tekrar bulduğum ilkokul arkadaşlarımdan biriyle, sevgili Emel'le buluştum. Tıpkı o yıllardaki gibi yüzünde aynı tatlı gülümsemeyle karşıladı beni. Aydınlık, temiz, güzel... "Hiç değişmemişsin..." dedim, "sen deee..." dedi. Gülüştük. Kolkola girip Üsküdar postanesinin yanındaki yokuşu bazen oflayıp puflayarak bazen kıkırdaşarak tırmanıp okula gittiğimiz günler geldi aklıma hemen... İşte gene yanyanaydık. Bu sefer saçlarımız örgüsüz, benim yanımda eşim ve oğlum çok seneler sonra başka bir yokuşu tırmandık.

Eskişehir'de Hamamyolu'nun kalabalığına karıştım, Venedik'te dondurma yedim ve benden sonra açılmış yerleri gezdim. Espark, Kentpark derken Eskişehir almış başını gitmiş. "Okuduğumuz yıllarda olsaymış ya buralar, ne tozunu attırırdık ama..." diye de düşünmeden edemedim. Çocukları tramvaya bindirdim. O zamana kadar sadece ismini duydukları vatman sıfatını da böylece kişileştirmiş oldular. Şöyle ki, bu tatilde binmedikleri araç kalmadı sanırım... Tabii ki bunları yaparken de bol bol fotoğraf çekip, çekildim... Bakır saçlarımla herkesi kendime hayran bıraktım. :P:p Bir değişiklik yapıp senelerdir değiştirmediğim parfümümü 212 Sexy ile değiştirdim. Bana bu kararı verdirten tatilde son derece canlı, hayat dolu ve mutlu hissetmemdi (parfümün sloganı) fakat içinde pamuk helvanın lezzetli aromasının olması da yabana atılır bir neden değildi elbette... :P:p Neyse bir de dayatmalara dayanamayarak Givenchy'nin yeni parfümü Absolutely Irresistible'ı denedim. Akşama kadar tenimde kaldı ve hoş durduğu için ertesi gün de gidip onu aldım. Görenler, "aaa bu Bihter'in kokusu..." dediklerinde öğrendim ki Aşk-ı Memnu'daki Bihter kullanıyormuş bu kokuyu... Kullansın, sorun değil. ;)

Geldik Bursa'ya... Her zamanki yerde iskenderimi yedim. Yalnız fiyatları uçmuş buldum ama onca sene sonra değdi valla. O an bir porsiyonu bile bitiremeyeceğimi düşünürken şu an, "keşke iki porsiyon yeseymişim..." diyorum. Acıktım galiba... Aquapark, Kültürpark... Park da park. Park gezintileriyle dolu bir tatilimiz oldu.

Eve dönmek güzel. Evde olmak güzel. Tanıdık eşyaların içinde kendi alışık olduğun düzene ve özgürlüğe kavuşmak güzel. Balkonumdan dışarıya yayılan Vernel kokulu bir Garou (ses tellerine hayran olduğum adam) sesi duyanların yeniden telefonlarımı çaldırması güzel. Kapıda özlemiş öpücüklere ve hoşgeldinlere boğulmak güzel.

En önemlisi şu an önümde bir bardak çayım, huzur içinde yeniden bloga yazıyor olmak güzel... Çok güzel. İyi ki geldim, hoşgeldim. Herkesi çok özledim. ;)

ChaotiC



9 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

Seni yeniden okuyor olmak çok güzel ablacım,hoşgeldin :)

Zeugma dedi ki...

Hoşgeldin sevgili Chaoticim,
Evet, çok özlettin.Umarım artık ara vermeden yazarsın.
Öpüyorum..
Sevgiler..

Sibelbek dedi ki...

evet özlettin :)
hoşgeldin :)))

HUYSUZBALIK dedi ki...

Hoşgeldinnnn. Özlettin gerçekten de ... Sevgiler...

serrose dedi ki...

*hosgeldin :)) ozlettin gercekten
*sacina hayran kalanlardan biriyim :)

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

valla ablacım ya, merak ettik nerelerdesin die, tekrar seni okuyabilmek çok güzel...

selamlar..

brk

MyBiber dedi ki...

Ben de hepinizi ve yazmayı çok özlemişim inanın. Çok teşekkür ederim. Eskisi gibi çok sık yazamasam da çok uzun aralar da vermeyeceğime emin olabilirsiniz. ;)
Sevgilerimle...

Sokak Kedisi dedi ki...

Güzel ve hareketli bir tatil olmuş :)))

Bu tatilde ben de yıllardır kullandığım Jean Paul Gaultier Classic yerine gene JPG nin 2 sini kullanmaya başladım, değişiklik çok da fena olmadı hani ;)

Evine hoşgeldin Chaotic
Sevgiler,

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

ablacım hoş hoş hoş geldin yaaa:)

cka