22 Aralık 2008 Pazartesi

İsterdim

Cumartesi günü Hatice'nin, "İsterdim..." başlığı altındaki güncellemesini görünce merak ettim ve mutfağımın tadilatta olmasından dolayı başımdan aşan işlere biraz mola vererek okumaya karar verdim. Açılan sayfadaki, "isterdim..."ler o kadar güzel bir yolla anlatılmıştı ki dayanamadım ve Hatice'den, bu gönderisini "mim"e çevirip bana paslamasını rica ettim. Sağ olsun o da, "Bir yeni Miminiz var=)" diyerek beni kırmadı. Çok güzel ama arsız bir "mim"im var şimdi. :p



Deli gönül neler istiyor... =)

13 yorum:

41 kitchen dedi ki...

İnan ablacım Paris'e ve bir kız çocuğuna hiç şaşırmadım. Paris'i ilk sırada bekledim hatta. Ama Atatürkle dertleşme kısmı beni çok etkiledi...Evet bunu ben de çok isterdim. Gençleri, halkı, birbirlerini konuşturmayan şu siyaset yumağı için de bizi bir tek o dinlerdi sanırım. Arsızlık olur mu hiç mim, benim aklıma gelmeyen güzel birşeyi istediğin için ben teşekkür ederim. Bu isteklerin gerçek olsun dilerim ama olmazsa da istemek bile güzel hayattan. İnadına istemek;)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım ne güzel olurdu o isteklerin olsa dimi. İnşallah olur diye diliyorum. Vee bende en kısa zamanda isteklerimi yanıtlayacağım. Çok öptüm canım.

Adsız dedi ki...

Ben de dertleşmek isterdim karşılıklı rakımı içmek isterdim, doğurmak istiyorum da yemiyor :) Ducati Monster var biz de, sanada Yamaha nasip olsun :)

Adsız dedi ki...

Yorum yazdım da geldimi kayda almadı mı acaba ?

Unknown dedi ki...

valla ablacım bende çocuk doğurmak hariç tabi ve de sana özel şeyler hariç gitmeyi en önden dinlemeyi oturmayı ve derslerden bir an önce geçip üniv. gitmek isterdim bana mim gelmedi ama ben yorumda mimledim :)

Zeugma dedi ki...

Kız bebek çok şahane..Bence bir an önce gerçekleştir Chaotic :)

Bir de erkek kardeşin sanki çok yakışıklı bir aktör gibi.alah sahibine bağışlasın :)

Dertleşmek isterdim:
İşte en güzeli...Ben de..Atatürküm ile..
Galiba bu günlerde en çok bunu isterdim.

Çok zevkli oldu okuması..
Harika hazırlamışsın.Görsellik ön planda bu kez ve şahane tabii..

Eline sağlık.Ve sevgiler :)

Ukturk dedi ki...

Bende gitmek,öğrenmek ve sahip olmak isterdim :P:p

Godsyndrome dedi ki...

1-böyle olacağını bilsem ben bile doğururum en azından denerdim yani(hihi)
2-bisiklet işi kolay
3-fransızcaysa sen kesin söylersin
4-altıncı maddeyi uygularken bunu da halledersin
5-yılbaşı bileti almış mıydın?
6-bence kesin gidiceksin
7-bende
8-kim istemiyor ki?(cevabı biliyorum)
9-fazla uzak değil mi?
10-olmayacak şey değil
11-emeklilikte olur umarım
12-hiç bi fikrim yok :):)

Unknown dedi ki...

bende çok şey istiyorum, fotolar yetmeezz bunca şeye...
kuzu mimi aldı.. ben söyliyim balii :))
işe giriym parise gönderticem seni abılaaa :)))

MyBiber dedi ki...

@Htc; evet bir kızım olsun isterdim şayet evdeki erkeklerim olmasaydı. Onu geçmişte kalan bir istek olarak yazdım ama şimdiden sonra gerçekleşmesini asla istemem. :p =) Evdekiler yetiyor. Diğerlerine kesinlikle "hayır" demem ama, dualara devam. :)

@Muhabbet Çiçeği; çok teşekkür ederim. Hatice'ye de dediğim gibi biri dışında hepsi gerçekleşir inşallah. :) Hepimizin düşleri gerçek olsun.

@Craft Woman; Ducati Monster'iniz var demek. :) Tadını çıkart. Bir ara doğurursun. :) Genelde yemediği ve beklenmediği zamanlarda çıkıp geliyorlar ama... ;) Her şeye rağmen... :p :D

@Veysel'cim, istiyorsan sen de ayrıntılı olarak blogunda yazabilirsin bu "mim"i... Benim alma şeklim de belli zaten. :p Aaa senden mi kıskanacağım?

@Zeugma; kız bebek çok şahane ama bir tane daha doğurursam benim şahaneliğimden eser kalmaz herhalde. :p :D 1 çocuğun bile kara kara düşünüldüğü şu ortamda 3 çok fazla olur sanırım. Ayrıca, ya o da erkek olursa? :D Sende durumlar nasıl? Hayır, vereceğin cevaba göre, "sen düşün" diyeceğim de... =)
Kardeşim adına da çok teşekkür ediyorum. Babama çekmiş. Kendileri çok yakışıklıdırlar da... =) Hemi de yeşil gözle fark atarak... :)

@Ukturk, sen ne pratiksin yaa.. :) Diğerlerini bilemem ama gidersin sen gidersiiin. :D

@godsy; doğurmana gerek yok, sen sadece kriterlerini yüksek tutarak bu iş için gerekli olan ikinci kişiyi bul yeter. :D :p 3. ve 6. maddedeki kesin inançların için de sonsuz teşekkürler... Motivasyonum ve umudum had safhada şimdi. :)

@seme; kuzucuğumu merakla bekliyorum. Sen de öncelik vererek sıkıştır araya şu fotoların yetmeyeceği isteklerini bakem. Merak ettim şimdi. :) Sen, hayırlısıyla şu askerliğini bitir gel, gönlüne göre bir işe gir, kuzucuğumu çocuklarının anası yap ben başka bir şey istemem abılasııı... Balayına siz gidersiniz inşallah, Yarebbim! :D

Adsız dedi ki...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

umarım dilekleriniz gerçek olur.ilk fotoya bittim izniniz olursa kullanabilirmiyim?

MyBiber dedi ki...

@içimden geldiği gibi ~~~; çok teşekkür ederim. Tabii ki fotoyu kullanabilirsiniz. =) Sevgiler...